За ТУНИНГ ЦЕНТЪР - Пловдив

Добре дошли в Тунинг Център Пловдив


Услуги:


Тунинг Център Пловдив датира от далечната 2002г. Отначало с малък магазин в последствие със хале за монтаж и цялостен тунинг на автомобили. През годините и с развитието на информационните технологии екипът ни се промени, но дейността на фирмата се разшири предлагайки все повече и по-качественни тунинг части и аксесоари. В основата на нашият успек е екипът от квалифицирани тунинг експерти и директната близка връзка с европейски фирми лидери в областта на тунинга. 

Относно избора на подходящите продукти и съвместимостта с Вашият автомобил, за Вас ще се погрижат нашите компетентни тунинг специалисти с дългогодишен опит в областта на автотунинга и рейсинга.

В момента не предлагаме монтаж на закупените продукти, но разполагаме с контакти на специализирани сервизи в цялата страна и бихме могли да Ви насочим!

При нужда от подробна информация за даден продукт или относно съвети за монтаж моля позвънете на: 0888939280 или пишете на info@tuningcenterbg.comГаранции:


Всяко изделие предлагано от нас разполага с минимална гаранция от 12 месеца при спазване на изискванията за монтаж и експлоатация.

Посочената по-горе гаранция не измества законовата гаранция 24 месеца за привеждане на стоката в съответствие с договора за продажба!

В повечето случаи гаранцията покрива електрическите компоненти на продукта. При възникване на ганационно събитие моля да се свържете с нас.

Транспортните разходи за изпращане на дефектен продукт са за сметка на Бултрейд Интернешънъл ООД.

Стоките се изпращат задължително с опция за преглед и съпроводени от гаранционна карта и описание на дефекта.


Адрес за доставка със СПИДИ:

Бултрейд Интернешънъл ООД

тел: 0988837866

гр. Пловдив, офис Спиди - Македония


Адрес за доставка със ЕКОНТ Експрес:

Бултрейд Интернешънъл ООД

тел: 0988837866

гр. Пловдив, офис Еконт Експрес Пловдив Беласица


Бултрейд Интернешънъл ООД поема ангажимента да уведомява клиента за процеса на ремонт или замяна на дефектирал продукт. В случай, че продукта не може да бъде ремонтиран или заменен с нов, сумата заплатена за продукта заедно с направените транспортни разходи ще бъдат възстановени на клиента по начина по който ги е заплатил с наложен платеж или по банков път.


Документи:


Издаваме Данъчни Фактури на физическо или юридическо лице, които могат да Ви послужат като разход на фирмата или пред застрахователна компания!

Молим да ни уведомите за желанието си да бъде издадена фактура в момента на подаване на Вашата поръчка!


Връщане или замяна на поръчан продукт се извършва съобразните законови срокове при условие, че са изпълнени общите условията за пазаруване можете да попълните и да ни изпратите бланка за рекламация и връщане на продукт.

По закон на връщане - "ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА В 14 ДНЕВЕН СРОК" не подлежат индивидуални поръчки, когато продуктът не се поддържа на склад и е бил произведен специално за Вас!

/ топки за скоростен лост със специален цвят на маншет и осветление, алуминиеви джанти със специален цвят по избор на клиента и др., спойлери, брони и други части произведени и доставени след завка на клиента/.

В тези случаи и стандартните срокове за доставка са по-дълги и зависят от съответният производител. За тези случаи клиента се уведомява изрично.

В останалите случаи, когато продуктът се поддържа на склад при производителя, но се доставя в наш склад след заявка от клиента, продуктът подлежи на "ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА В 14 ДНЕВЕН СРОК", но клиентът е длъжен поеме разходите за доставка до наш склад, разходите за връщане към производителят и всички други разходи, свързани с доставката на поръчаният артикул.

Моля да имате в предвид, че някои производители начисляват такса за обратно заскладяване и препакетиране на стоката в случай на отказ от покупка!


Ние следваме максимата, че най-добрата реклама е доволният клиент, и се стремим да осъществяваме най-добрата връзка между клиента и производителя.

В някой случаи по наша преценка и в знак на добра търговска практика, можем да приемем стоката в наш склад и да я включим нашата номенклатура от стоки поддържани в наличност без да начисляваме каквито и да е такси, ако продуктът е в добър търговски вид!


За фирмата:

Онлайн тунинг магазин www.tuningcenterbg.com е собственост на Бултрейд Интернешънъл ООД.

Адрес на регистрация:

Бултрейд Интернешънъл ООД

гр. Пловдив 4004

ул. Петър Васков 6, ет.2, ап.8

BG 201 853 539

Управител: Антония Стоянова

тел: 0988837866

e-mail: stoyanova@bultrade.eu


Адрес централен офис:

Бултрейд Интернешънъл ООД

гр. Пловдив 4000

ул. Капитан Райчо 56

търговски център ГРАНД

ет. 2 офис 2-02

тел: 032 67 77 73

e-mail: info@tuningcenterbg.com


От къде пазаруваме?


БУЛТРЕЙД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД пазарува изключително и само директно от производителите или директните вносители за Европа.

Ние имаме директен контакт с най-добрите тунинг експерти в Европа и можем да отговорим подробно на всяко ваше запитване.

Бързо обработваме Вашите запитвания, а доставката е от 1 до 7 работни дни, освен в случаите когато желаният от Вас артикул трябва да бъде произведен за Вас или е по-обемист и не може да бъде транспортиран по обичайният начин като бърза пратка.

Тук ще намерите само качествени продукти от реномирани производители и вносители в областта на тунинга.

Бултрейд Интернешънъл ООД е представител и оторизиран дилър за България на :

Други марки които можете да намерите в нашият асортимент са: LSD, RIEGER, ABT, HOFELE, DECTANE, и много други, които покриват всички марки и модели автомобили:  Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mc Laren, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Volvo, VW